De kracht van LEGO® SERIOUS PLAY®

Wij geloven dat echte inzichten ontstaan door te doen. Daarom zetten wij LEGO® SERIOUS PLAY® in, een dynamische methode om zakelijke uitdagingen aan te pakken met het speelgoed dat ons allemaal inspireert. Deze aanpak biedt een unieke combinatie van creativiteit, innovatie en strategisch denken, waarmee wij teams helpen om complexe problemen op een interactieve en productieve wijze op te lossen

CREATIVITEIT

Gebruik de kracht van creativiteit en teamwork. Vindt vernieuwende oplossingen voor complexe zakelijke uitdagingen.”

verbeelding

Gebruik de verbeelding en probleemoplossende vaardigheden van je team door ‘te denken met de handen’.

serieus spelen

Ervaar ‘serieus spelen’ met LEGO® SERIOUS PLAY®: een speelse, maar serieuze strategische interventie die teams helpt snel tot de kern van complexe vraagstukken te komen.

Gelijkheid

Bevorder gelijkheid en open dialoog binnen teams; LEGO® SERIOUS PLAY® zorgt ervoor dat iedere stem gehoord wordt, door actieve deelname en gedeelde inzichten.

Versterk jouw team met LEGO® SERIOUS PLAY®! Vraag een offerte aan.

Toepassingen

De mogelijkheden van LEGO SERIOUS PLAY zijn eindeloos. We geven je hieronder enkele voorbeelden waar je kunt zien hoe LSP teams samenbrengt en creatieve oplossingen brengt. Met LSP kun je alle kanten op. Wil je weten of jouw vraagstuk gebruikt kan worden tijdens een sessie met LSP, neem dan contact met ons op. 

nl_NL