(Hybride) samenwerken

Ervaar de kracht van speelse LEGO® Serious play®

De wereld van werk verandert snel. Hybride werken is de nieuwe norm, maar brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je voor optimale samenwerking, verbinding en motivatie in een team dat deels fysiek en deels virtueel werkt?

De kracht van LEGO® SERIOUS PLAY®

In onze interactieve LEGO® SERIOUS PLAY® training gaan we samen met jouw team de toekomst van hybride werken vormgeven. Door middel van speelse oefeningen en creatieve LEGO®-bouwwerken onderzoeken we de kansen en uitdagingen van hybride werken en ontwikkelen we concrete oplossingen om deze aan te pakken.

Voor- en nadelen

We identificeren de voordelen en uitdagingen van hybride werken.

Samenwerken

Bevorderen van samenwerken binnen een (hybride) omgeving.

Communicatie

Het doel is betere communicatie en afstemming tussen fysieke en virtuele teamleden.

Creativiteit

Creativiteit en innovatie wordt gestimuleerd tijdens de training.

Waarom Bouwgabbers?

betrokkenheid en enthousiasme

De speelse setting zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid bij de deelnemers. Door met tastbaar materiaal aan de slag te gaan, wat tot de verbeelding spreekt ontstaat er vaak in de eerste minuten al veel enthousiasme.

duurzaam

We streven naar duurzame resultaten. We gaan dan ook verder dan alleen het brainstormen van ideeën. We helpen je team om concrete acties te ontwikkelen die daadwerkelijk geïmplementeerd kunnen worden in de praktijk.

maatwerk

We stemmen de workshop af op de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw team. Zo haal je het maximale uit de workshop en behaal je concrete resultaten die relevant zijn voor jouw werkomgeving.

Certified facilitator

Bouwgabbers is officieel gecertificeerd en heeft ruime ervaring met het begeleiden van workshops voor diverse teams en organisaties. We weten hoe we een optimale leeromgeving creëren waarin iedereen zich betrokken en comfortabel voelt om te participeren.

Gespecialiseerd

We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van teams in de transitie naar hybride werken. We hebben veel kennis van de uitdagingen en kansen die hierbij komen kijken en kunnen je team helpen om deze op een succesvolle manier aan te pakken.

Doen

We geloven in leren door te doen. Onze workshops zijn dan ook gericht op het ontwikkelen van concrete acties die je team direct kan implementeren om hun hybride werkwijze te verbeteren.

Klaar om de toekomst van hybride werken samen te bouwen? Vraag een offerte aan.

nl_NL