Serieus spelen

De sessies leiden niet alleen tot gezamenlijke oplossingen, maar zijn ook geweldig voor de teamgeest. Ze zijn zowel leerzaam als leuk.

CERTIFIED FACILITATOR

Bouwgabbers is een Certified Facilitator LEGO® SERIOUS® PLAY® en bevoegd om sessies met deze methode te ontwerpen en te faciliteren.

Samenwerken

De LEGO® SERIOUS® PLAY® methode zorgt ervoor dat elke deelnemer gelijkwaardig kan bijdragen, een kernprincipe van deze aanpak. 

Creativiteit en innovatie

Deze methode stimuleert creatief denken en innovatieve oplossingen, wat essentieel is in een snel veranderende zakelijke omgeving. 

Serieus spelen met LEGO®

Elk team in een bedrijf, vereniging, school of organisatie wordt op enig moment geconfronteerd met uitdagende vraagstukken die complexiteit met zich meebrengen. In dit opzicht biedt LEGO® SERIOUS PLAY® een buitengewoon doeltreffende benadering om deze vraagstukken aan te pakken, ongeacht het specifieke domein. De methode stelt teams in staat om de vraagstukken visueel te verbeelden en op een boeiende wijze tot oplossingen te komen.

LEGO

Met behulp van LEGO® kun je vrijwel alles creëren, een flexibiliteit die essentieel is in het visualiseren en concretiseren van complexe vraagstukken en processen. Deze aanpak biedt een unieke mogelijkheid om abstracte concepten om te zetten in tastbare modellen, waardoor zowel individuele als collectieve inzichten versterkt worden. Door het bouwen met LEGO® ontstaat er een ruimte voor creativiteit en innovatie, wat essentieel is voor het ontwikkelen van diepgaande oplossingen en het faciliteren van effectieve communicatie binnen teams.

Ook serieus spelen met LEGO®?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies of uitgebreidere informatie over de beschikbare mogelijkheden. Of je nu vragen hebt over onze diensten, interesse in een specifieke workshop, of meer wilt weten over hoe onze aanpak jouw team of organisatie kan versterken, wij staan graag voor je klaar. Samen verkennen we de opties en vinden we de beste oplossing die aansluit bij jouw behoeften en doelen. 

Onze overtuigingen

Elke sessie is doordrongen van onze overtuigingen: iedereen participeert actief en deelt kennis en ervaringen. Onze aanpak zorgt voor gezamenlijke inzichten en strategieën, gedragen door het hele team, wat de kans op succes verhoogt.

Succes

Samen herbergen we meer kennis dan wanneer we afzonderlijk opereren. Om werkelijk te triomferen, is het van vitaal belang om diverse perspectieven binnen de organisatie te betrekken.

Ijsbergeffect

Het zichtbare gedrag, vergelijkbaar met het topje van een ijsberg, wordt in werkelijkheid aangestuurd door een veel omvangrijker deel onder water. Hier schuilen onze dieperliggende drijfveren.

Spelen

Tijdens het spel verliezen we vaak het besef van onze identiteit en locatie, waardoor we ons moeiteloos kunnen verplaatsen naar andere situaties en gedaantes.

Gevoel

Met de LEGO® blokjes voor je, raak je automatisch gemotiveerd om aan de slag te gaan. Je begint met het opbouwen vanaf de basis. Vaak begrijpen je handen je gevoel sneller dan je gedachten.

Bouwgabbers is een Certified Facilitator LEGO® SERIOUS PLAY®

nl_NLNL