CERTIFIED FACILITATOR

Bouwgabbers is een Certified Facilitator LEGO® SERIOUS® PLAY® en bevoegd om sessies met deze methode te ontwerpen en te faciliteren.

SERIEUS SPELEN

De sessies leiden niet alleen tot gezamenlijke oplossingen, maar zijn ook geweldig voor de teamgeest. Ze zijn zowel leerzaam als leuk.

SAMENWERKEN

De LEGO® SERIOUS® PLAY® methode zorgt ervoor dat elke deelnemer gelijkwaardig kan bijdragen, een kernprincipe van deze aanpak. 

CREATIVITEIT EN INNOVATIE

Deze methode stimuleert creatief denken en innovatieve oplossingen, wat essentieel is in een snel veranderende zakelijke omgeving.

SERIEUS SPELEN MET LEGO®

Elk team, of het nu in een bedrijf, school of organisatie is, komt complexe uitdagingen tegen. LEGO® SERIOUS PLAY® is een krachtige manier om deze aan te pakken, door vraagstukken visueel uit te werken en tot creatieve oplossingen te komen.

LEGO®

Met LEGO® kun je complexe ideeën tastbaar maken, wat cruciaal is voor het visualiseren van uitdagingen en het versterken van inzichten. Deze methode bevordert creativiteit en samenwerking, essentieel voor innovatieve oplossingen en effectieve teamcommunicatie.

Ook SErieus spelen?

Neem gerust contact op voor advies of meer info over onze workshops. Of je nu vragen hebt of benieuwd bent hoe we jou kunnen helpen, we ontdekken samen de beste oplossing voor jouw team of organisatie.

Onze overtuigingen

Elke sessie is doordrongen van onze overtuigingen: iedereen participeert actief en deelt kennis en ervaringen. Onze aanpak zorgt voor gezamenlijke inzichten en strategieën, gedragen door het hele team, wat de kans op succes verhoogt.

SUCCCES

Samen herbergen we meer kennis dan wanneer we afzonderlijk opereren. Om werkelijk te triomferen, is het van vitaal belang om diverse perspectieven binnen de organisatie te betrekken.

ijsberg

Het zichtbare gedrag, vergelijkbaar met het topje van een ijsberg, wordt in werkelijkheid aangestuurd door een veel omvangrijker deel onder water. Hier schuilen onze dieperliggende drijfveren.

spelen

Tijdens het spel verliezen we vaak het besef van onze identiteit en locatie, waardoor we ons moeiteloos kunnen verplaatsen naar andere situaties en gedaantes.

Gevoel

Met de LEGO® blokjes voor je, raak je automatisch gemotiveerd om aan de slag te gaan. Je begint met het opbouwen vanaf de basis. Vaak begrijpen je handen je gevoel sneller dan je gedachten.

Bouwgabbers is een Certified LEGO® SERIOUS PLAY® Facilitator! Vraag een offerte aan.

Deze bedrijven gingen je voor…

nl_NL