Zomervakantie

In de zomervakantie kun je een een paar dagen of de hele week komen bouwen en programmeren met LEGO. Geef je op voor een LEGO vakantiedagen bij Bouwgabbers!
Al onze workshops zijn altijd inclusief (gezonde) tussendoortjes en limonade. Hieronder vind je alle data en tijden.
 

LEGO WeDo

Tijdens deze te gekke dagen maken de kinderen kennis met de eerste beginselen van techniek, programmeren en robotica in de breedste zin. Via leuke kleine bouwwerkjes leren de kinderen in tweetallen, stapsgewijs de motor, de bewegings- en kantelsensor kennen en hoe je deze programmeert. Daarna kunnen ze hun eigen fantasie tot leven laten komen en programmeren zo hun ideeën tot levende bouwwerken. Het programma wordt afgestemd op het niveau en de leeftijd. Daarnaast zijn de groepjes klein, zodat iedereen genoeg aandacht krijgt! Hier lees je hier meer over LEGO WeDo.

LEGO Spike Prime

Voor de iets oudere kinderen zijn er super toffe workshops met LEGO Spike Prime. De kinderen leren de basis van programmeren (op Scratch gebaseerd) met LEGO Spike Prime. De uitdagingen zijn eindeloos! Kinderen werken in tweetallen en laten hun creaties tot leven komen. Ook dit programma wordt afgestemd op het niveau van de kinderen. Dus of je nu voor het eerst komt, of al veel vaker bent geweest, er is altijd iets nieuws te leren én te programmeren.
Hier lees je meer over LEGO Spike Prime. Hier lees je meer informatie over de LEGO Education sets.

Week 33 – LEGO WeDo

Vanaf 7 jaar
09.30 – 12.30 uur
16 t/m 20 augustus
Maandag t/m vrijdag: €199,-
maandag, dinsdag & woensdag: €120,-
Donderdag en vrijdag: €80,-

Week 33 – LEGO Spike Prime

Vanaf 9 jaar
14.00 – 17.00 uur
16 t/m 20 augustus
Maandag t/m vrijdag: €199,-
maandag, dinsdag & woensdag: €120,-
Donderdag en vrijdag: €80,-