Spelend leren

Leren met LEGO® bij Bouwgabbers

Op maandagmiddag kan je spelend leren met LEGO®. We maken gebruik van de LEGO® Education sets, waarmee we kleine creaties tot leven brengen.
Instromen kan elke week via een introductieworkshop. De workshop start om 15.45 en duurt tot 17.15 uur. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen meedoen.

We bieden ook individuele coachtingstrajecten voor kinderen die zich bijvoorbeeld sociaal verder willen ontwikkelen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met deze LEGO® Education sets spelen we

1

LEGO® WeDo

Dit is de oudste set van de LEGO Education lijn en wordt nog steeds erg gewaardeerd door kinderen en professionals. Door een mooie combinatie van de bekende LEGO stenen en LEGO Technic onderdelen bouwen kinderen diverse (technische) creaties die ze tot leven brengen. Dat doen ze door deze via plaatjes met iconen te programmeren. Wie bouwt de snelste raceauto of wie laat zijn creatie juist op tijd stoppen?

2

LEGO® Spike Essential

SPIKE Essential is de nieuwste set binnen de LEGO Education lijn. Met deze set krijgen de kinderen de mogelijkheid om door middel van creatieve, technische bouwwerken een verhaal te vertellen. Op een manier die storytelling motiveert leren kinderen spelend de meest creatieve bouwwerken tot leven te wekken.

3

LEGO┬« Spike PrimeÔÇő

SPIKE Prime is het grotere broertje of zusje van Spike Essential. Deze set geeft meer verdieping en verbreding voor de iets oudere doelgroep. Deze set neemt kinderen meer mee in de wereld van techniek en programmeren doordat er meer sensoren en motoren gebruikt kunnen worden. Daardoor breng je creaties ├ęcht tot leven.

4

LEGO┬« MindstormsÔÇő

Mindstorms is een klassieker. Deze set is de voorloper van Spike, maar zijn technischer dan de nieuwe variant ├ęn daarom nog steeds een paradepaardje onder de (jonge) techneuten. Bij Bouwgabbers hebben we deze set daarom nog steeds in ons assortiment voor de echte liefhebber.

5

LEGO® Serious Play®

Een vreemde eend in de bijt in dit rijtje, maar zeker niet onmisbaar. Deze set komt uit de zakelijke hoek. Lees hier meer over op onze 'serieus spelen' pagina. Met deze set gaan we met kinderen bouwen aan oplossingen op serieuze vragen. Met deze workshops bouwen kinderen aan zichzelf.

Altijd feest

Feestje!

Natuurlijk is het voor kinderen altijd feest bij Bouwgabbers, maar ook jouw feestje kun je bij ons vieren. We gaan er alles aan doen jouw feestje te gek te maken, compleet met een cadeau.
Ben jij een echte LEGO-fan, maar wil je meer dan bouwen? Dan ben je bij ons goed! 
Wil je weten hoe anderen onze feestjes hebben ervaren? Kijk dan naar de Google reviews.

Workshops tijdens schoolvakanties

Vakantie

In de schoolvakanties hebben we soms een aangepast vakantieprogramma.
Voor de laatste update volg je ons op Facebook op Instagram. Ook sturen we regelmatig een nieuwsbrief wanneer er nieuwe vakantieworkshops gepland worden. Voor het uitgebreide vakantieprogramma klik op vakantiepgramma.

Dit kun je ook doen

1

feestje!

Geef je LEGO® feestje bij Bouwgabbers en kom samen met je vriendjes- en vriendinnetjes een robot bouwen en programmeren. Misschien sluiten jullie wel af met de enige echte robotbattle!

2

Workshops

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in voor ├ę├ęn van onze workshops bij Bouwgabbers. Zien we je snel?

3

Voor teams

Bouwgabbers helpt organisaties (profit- en non-profit), gemeenten, scholen en bedrijven oplossingen te vinden voor (ingewikkelde) vraagstukken. We gebruiken hiervoor de LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

nl_NLNL