SAMEN SUCCESVOL

Met LEGO┬« bouwen aan je businessÔÇő

Bouwgabbers helpt organisaties (profit- en non-profit), gemeenten, scholen en bedrijven oplossingen te vinden voor (ingewikkelde) vraagstukken. We gebruiken hiervoor de LEGO┬« SERIOUS PLAY┬« methode. Met je handen antwoorden vinden op vragen waarvan je niet zou verwachten dat de groep zich van deze kennis bewust is. De vraagstukken zijn divers; een nieuwe visie, een nieuw product, een oplossing voor een stroeve samenwerking, teambuilding, elkaar beter leren kennen of het aanpassen van merkwaarden. Bouwgabbers maakt de workshops altijd op maat en vari├źren van een halve dag tot twee dagen.

Voor iedereen

Volwassen genoeg om te spelen?

Waarom stoppen we met spelen als we ouder zijn? ÔÇťVan spelen word je vrolijk en flexibel, het is zelfs smeerolie voor je brein. Spelen is stressverlagend, vermindert negatieve emoties en maakt creatiever. Toch spelen volwassenen eigenlijk alleen als er iets te winnen valt.ÔÇŁ Zonde volgens het Psychologie Magazine en ook volgens ons.

Voor iedereen

Workshops voor elke doelgroep

Het is natuurlijk makkelijk om te zeggen dat deze workshops voor iedereen geschikt zijn. Maar in de basis is dat zo. De workshop wordt op maat gemaakt en iedere deelnemer heeft een even grote rol tijdens de sessie. Het belangrijkste is dat de vraag goed wordt geformuleerd en dat er nog geen antwoord is. Bouwgabbers kan ook helpen om deze vraag zo helder mogelijk te verwoorden.

Daarom kies je voor ons

1

Serieus spelen

De sessies werken niet alleen toe naar een gezamenlijk oplossing, maar zijn ook nog eens goed voor de sfeer onderling. Het is dus niet alleen leerzaam, maar ook nog eens ontzettend leuk.

2

Certified facilitator

Bouwgabbers is een Certified Facilitator LEGO® SERIOUS PLAY® en bevoegd om sessies met deze methode te ontwerpen en te faciliteren.

3

Samenwerken

Uniek aan deze methode is dat iedere deelnemer aan bod komt om zijn of haar bijdrage over te brengen. Dat heeft te maken met ├ę├ęn van de principes van LEGO┬« SERIOUS PLAY┬«. Iedere deelnemer heeft evenveel inbreng.

De weg naar succes

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of meer informatie over de mogelijkheden.

nl_NLNL