Scholen

Onder schooltijd ondersteunt en begeleidt Bouwgabbers onderwijsinstellingen met het implementeren van 21eeuwse vaardigheden. Het klinkt misschien gek, maar wij hebben een voorkeur voor LEGO Education. Dit is meer dan bouwen. Want met LEGO kan je echt alles maken en programmeren, jouw verbeelding is je enige beperking. Hieronder een aantal van de mogelijkheden die wij aanbieden voor kinderen bij Bouwgabbers, maar ook kijken wij hoe wij ons programma kunnen afstemmen op de behoefte van uw onderwijsinstelling. En eventueel kunnen wij ook naar u komen.

Nieuwsgierig? Neem dan snel contact met ons op.

Workshops met LEGO Education WeDo

Kinderen uit de middenbouw leren techniek, programmeren en robotica met LEGO WeDo. Met LEGO WeDo worden kinderen stap voor stap meegenomen in het leren programmeren. In de eerste workshops zien kinderen direct resultaat in de vorm van bewegende LEGO. Dit stimuleert enorm om elke keer weer een stap verder te gaan.

First LEGO League Junior

Een challenge waar kinderen uit de middenbouw aan 21eeuwse vaardigheden werken, zoals programmeren, presenteren en samenwerken.

Workshops met LEGO Education Mindstorms

Kinderen uit de bovenbouw leren met de EV3 trainingsrobot programmeren en robotica. Dit doen ze door te werken met het leukste materiaal en waar kinderen zich direct mee vertrouwd voelen; LEGO. Kinderen leren de trainingsrobot diverse opdrachten uit te voeren. De robot heeft veel verschillende motoren en sensoren, zo blijft er altijd iets te leren.

First LEGO League

Een challenge waar kinderen uit de bovenbouw via een project aan 21eeuwse vaardigheden werken, zoals programmeren, presenteren en samenwerken.