DE LSP methode

Serieus spelen met LEGO®

Elk team in een bedrijf, vereniging, school of organisatie wordt op enig moment geconfronteerd met uitdagende vraagstukken die complexiteit met zich meebrengen. In dit opzicht biedt LEGO® SERIOUS PLAY® een buitengewoon doeltreffende benadering om deze vraagstukken aan te pakken, ongeacht het specifieke domein. De methode stelt teams in staat om de vraagstukken visueel te verbeelden en op een boeiende wijze tot oplossingen te komen.

Onze overtuigingen

1

Succes

Samen herbergen we meer kennis dan wanneer we afzonderlijk opereren. Om werkelijk te triomferen, is het van vitaal belang om diverse perspectieven binnen de organisatie te betrekken.

2

Ijsbergeffect

Het zichtbare gedrag, vergelijkbaar met het topje van een ijsberg, wordt in werkelijkheid aangestuurd door een veel omvangrijker deel onder water. Hier schuilen onze dieperliggende drijfveren.

3

Spelen

Tijdens het spel verliezen we vaak het besef van onze identiteit en locatie, waardoor we ons moeiteloos kunnen verplaatsen naar andere situaties en gedaantes.

4

LEGO®

Met behulp van LEGO┬« kun je vrijwel alles cre├źren. Dit stelt je in staat om complexe vraagstukken en processen op een zichtbare en tastbare manier vorm te geven.

5

Gevoel

Met de LEGO® blokjes voor je, raak je automatisch gemotiveerd om aan de slag te gaan. Je begint met het opbouwen vanaf de basis. Vaak begrijpen je handen je gevoel sneller dan je gedachten.

Meer informatie

Ook serieus spelen met LEGO®?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies of uitgebreidere informatie over de beschikbare mogelijkheden. We staan graag voor je klaar.

Daarom LEGO® Serious Play®

Succesvol spelen

Deze overtuigingen zijn verweven in elk aspect van elke sessie. Iedereen neemt deel, zonder uitzondering, en brengt zijn kennis, ervaring en verhalen naar voren. Met volledige betrokkenheid van elk individu streven we naar gezamenlijke inzichten, visies, afspraken en strategie├źn. De resultaten worden altijd gedragen door alle teamleden, wat de kans op succes aanzienlijk vergroot.

Officieel gecertificeerd

Bouwgabbers is een Certified Facilitator LEGO® SERIOUS PLAY®

nl_NLNL