DE LSP methode

Serieus spelen met LEGO®

Elk (management)team van een bedrijf, vereniging, school of organisatie loopt soms tegen (ingewikkelde) vraagstukken aan. LEGO® SERIOUS PLAY® is een succesvolle methode om vragen, op elk gebied aan te pakken, visueel te maken en op een aantrekkelijke manier op te lossen.

Onze overtuigingen

1

Succes

Samen weet je meer dan alleen. Om succesvol te zijn heb je meerdere stemmen uit de organisatie nodig.

2

Ijsbergeffect

Het topje van de ijsberg, het zichtbare gedrag wordt aangestuurd door een veel groter deel van de ijsberg onder water. Daar zitten onze drijfveren.

3

Spelen

Tijdens het spelen vergeten we vaak wie en waar we zijn, we kunnen ons vrij in andere situaties en gedaantes verplaatsen.

4

LEGO®

Met LEGO® kan je alles maken. Dus kan je ingewikkelde vraagstukken en processen zichtbaar en tastbaar maken.

5

Gevoel

Met de LEGO® blokjes voor je neus ga je als vanzelf aan de slag. Je bouwt vanuit de basis. Je handen begrijpen je gevoel vaak sneller dan je hoofd.

Meer informatie

Ook serieus spelen met LEGO®?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of meer informatie over de mogelijkheden.

Daarom LEGO® Serious Play®

Succesvol spelen

Bovenstaande overtuigingen vind je in elk element van een sessie terug. Iedereen doet mee (niemand uitgezonderd) en iedereen brengt zijn kennis, ervaring en verhalen op tafel. Vanuit volledige betrokkenheid van ieder individu wordt er toegewerkt naar gezamenlijke inzichten, visies, afspraken en strategie├źn. De uitkomsten worden altijd gedragen door alle teamleden waardoor de kans op succes stijgt.

Officieel gecertificeerd

Bouwgabbers is een Certified Facilitator LEGO® SERIOUS PLAY®