Samen oplossen

LEGO® SERIOUS PLAY®

Elk bedrijf of organisatie loopt soms tegen (ingewikkelde) vraagstukken aan. LSP is een succesvolle methode om vraagstukken, op elk gebied, aan te pakken. Visueel te maken en op een aantrekkelijke manier op te lossen.

na corona

Hybride werken is iets wat we door corona hebben geleerd. Hoe doe je dat effectief en efficiënt?

We werken nog steeds samen, maar anders. Waar de één het heerlijk vindt om thuis te werken, zonder afleiding van buitenaf, mist de ander de rumoerigheid op de kantoorvloer of is het thuis gewoonweg te rumoerig om goed te kunnen werken. Eén ding is zeker, thuiswerken gaat een onderdeel vormen van het werken na corona-tijd.

Hoe zorg je dat iedereen zich goed voelt? En hoe blijf je elkaar vinden? Fysiek en op afstand?
Dat gaat zeker niet altijd vanzelf. Soms lijkt de rek er een beetje uit te gaan. Hoe zorgen jullie met elkaar voor werkplezier en vooral hoe houden jullie verbinding met elkaar.

In deze workshop van 2,5 uur ga je fysiek met elkaar aan de slag. Je bouwt samen aan je team en legt samen het fundament voor jullie toekomst. Als team. Samen.

Voorbeelden van workshops

1

Strategie- en visie

Met LSP methode gaan we aan de slag om de visie van het bedrijf, organisatie, afdeling of team te bepalen.

2

Communicatie

Communiceren is één van de basisvereisten van goede samenwerking. Wat als de communicatie nu niet lekker loopt? Met LSP zoeken we uit waar dat aan ligt en vinden we een oplossing.

2

Processen

Vaak liggen processen binnen een bedrijf of organisatie aan de basis van het product of de dienst. Als de processen verbeteren, verbetert het product.

2

Teambuilding

Samenwerken binnen een bedrijf, organisatie of binnen een team is essentieel voor een fijne werkcultuur. Ook als het al goed gaat is er altijd iets te verbeteren.

3

Persoonlijke ontwikkeling

Individuen liggen aan de basis van het werk. Werkgeluk is één van de belangrijkste voorwaarden voor resultaat. Hoe zorg je dat jij je blijft ontwikkelen?

Weg naar succes

Nieuwsgierig?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Workshops beginnen al vanaf €499,-. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte.