Gouden Gabbers

Echt gabbers zijn echte vrienden. Mensen waarop je kan bouwen en steunen. Deze gabbers hebben we benaderd omdat we denken dat zij de beste zijn en ons het beste kunnen helpen. Een maximale toegevoegde waarde. 

Bouwgabbers is daarom ook super trots op zijn eerste echte gabbers. Zonder deze hulp en ondersteuning had Bouwgabbers waarschijnlijk niet bestaan, althans zeker niet zoals het nu is. Maar we hopen dat we meer echte gabbers kunnen vinden, Bouwgabbers moet groeien, meer kinderen moeten kennis kunnen maken met techniek en programmeren. Ook kinderen waarvan ouders dit nooit kunnen betalen en daarvoor is ondersteuning nodig. 

 

Leo Faasen – Fasiani

Door zijn kleurrijk advies worden kinderen geprikkeld. Wit is ook maar zo wit. Wit is vaak terug te vinden bij de tandarts, in het ziekenhuis, een museum, een school of een laboratorium waar je niks mag aanraken. Alleen maar plaatsen waar kinderen niet echt blij van worden

Bouwgabbers wil juist de kinderen uitdagen, stimuleren. Daarom heeft Bouwgabbers samen met Fasiani gekozen om gebruikt te maken van de primaire kleuren, net zoals LEGO®.

 

Miriam Steinberg – Miriam Steinberg Design

Zonder Miriam had Bouwgabbers zelfs nog geen kleur. Zij gaf ons het Bouwgabber gezicht. Of gezichten. Natuurlijk is Bouwgabbers kritisch, maar we hebben samen in het verleden al aan meerdere projecten samen succesvol gebouwd. Met minimale communicatie-middelen probeert Bouwgabbers het maximale te bereiken. Effectief met posters en flyers op scholen, buurthuizen en andere locaties en gerichter op de doelgrepen via social media.

 

Marie-Neeltje van Weerelt en Dirk van Gestel – Tarkett

Bouwen met LEGO® doen de meeste kinderen het liefst op de grond. We zijn dan ook super trots dat Tarkett® Bouwgabbers een geheel nieuw tapijt sponsort, de AirMaster® van Desso®. Hiermee wordt de fijnstof in het lokaal tot 8x terug gebracht. Denk maar eens hoeveel stof er op waait als er een deur open gaat, of wanneer er 20 kinderen spelen. Bij Bouwgabbers kunnen kinderen en volwassen naar hartelust veilig en comfortabel op de grond bouwen.