(individuele) coaching

Bouw je eigen toekomst met LEGO® Serious Play®

Een unieke en speelse manier om je doelen te bereiken. Bouw met Lego-stenen, los problemen op en kom tot nieuwe inzichten. Geschikt voor iedereen die vastzit, creatiever wil denken of teamsamenwerking wil verbeteren.Ontdek de kracht van spelen!

De kracht van LEGO® SERIOUS PLAY®

Tijdens een LEGO® SERIOUS PLAY® coaching sessie ga je op een speelse en beeldende manier aan de slag met je eigen vraagstuk of thema. Door te bouwen met steentjes creëer je een tastbare representatie van je gedachten, ideeën of uitdagingen.
Samen met de coach en eventueel andere deelnemers verken je je creatie, deel je je inzichten en werk je samen aan nieuwe mogelijkheden. Zo kom je tot verrassende oplossingen en leer je op een unieke manier omgaan met je doelen en uitdagingen. Hieronder zie je waar we onder andere aandacht aan besteden tijdens een coaching sessie.

Vraagstuk

We zorgen dat jouw vraagstuk of thema helder wordt geformuleerd.

Inzichten

Door te bouwen kom je zelf op nieuwe oplossingen, inzichten en/of ideeën.

Leerproces

We zorgen dat je kunt reflecteren op je eigen leerproces en bespreken concrete acties.

Gedachten

Je gaat patronen in je denkwijze en handelen herkennen, zodat je daar effectief mee aan de slag kunt.

Waarom Bouwgabbers?

betrokkenheid en enthousiasme

De speelse setting zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid bij de deelnemers. Door met tastbaar materiaal aan de slag te gaan, wat tot de verbeelding spreekt ontstaat er vaak in de eerste minuten al veel enthousiasme.

duurzaam

We streven naar duurzame resultaten. We gaan dan ook verder dan alleen het brainstormen van ideeën. We helpen je om concrete acties te ontwikkelen die daadwerkelijk geïmplementeerd kunnen worden in de praktijk.

maatwerk

We stemmen de sessie af op jouw specifieke behoeften en uitdagingen. Zo haal je het maximale uit een sessie en behaal je concrete resultaten die voor jou relevant zijn.

Certified facilitator

Bouwgabbers is officieel gecertificeerd en heeft ruime ervaring met het begeleiding en coaching binnen verschillende sectoren. We weten hoe we een optimale leeromgeving creëren waarin je je comfortabel voelt om jezelf te ontwikkelen.

Serieus leuk

We werken met een speelse en energieke aanpak die het leuk en effectief maakt om met jezelf aan de slag te gaan. Geen vraag is te gek. Met LEGO kun je immers alles bouwen.

Doen

We geloven in leren door te doen. Onze sessies zijn dan ook gericht op het ontwikkelen van concrete acties die je direct kan implementeren, zodat je snel resultaat ziet.

Klaar om nieuwe stappen te zetten in je persoonlijke of professionele ontwikkeling? Maak dan nu een afspraak.

nl_NL