Programmeren bij Bouwgabbers

Elke maandag

 

Op maandagmiddag zijn er bij Bouwgabbers LEGO® Education workshops. Instromen kan elke week.
De workshop start om 15.30 en duurt tot 17.00 uur. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen meedoen.

Met deze LEGO® sets werken we

01

LEGO® WeDo

WeDo 2.0 is de eigentijdse bouwset waarmee kinderen de wetenschap kunnen ontdekken. Met de veelzijdigheid van LEGO stenen en de programmeermogelijkheden van digitale technologie worden leerlingen aangemoedigd om de grenzen van creativiteit te verleggen, te onderzoeken, te ontwerpen, innovatieve ontwerpen te creëren en hun ideeën te delen.

02

LEGO® Spike Essential

SPIKE Essential is de vakoverschrijdende STEAM-oplossing voor het basisonderwijs. Met deze set doen leerlingen onderzoek naar STEAM-concepten en wordt ondertussen gewerkt aan taal, rekenen en sociaal-emotionele ontwikkeling. We lossen problemen op door middel van verhalen vertellen.

03

LEGO® Spike Prime

SPIKE Prime is dé tool waarmee leerlingen leren programmeren met STEAM. SPIKE Prime is een combinatie van LEGO bouwelementen, gebruiksvriendelijke hardware en een intuïtieve, op Scratch gebaseerde programmeertaal. Met deze set wordt gewerkt aan 21eeuwse vaardigheden.

04

LEGO® Mindstorms

Deze set staat voor evolutie en is de opvolger van de NXT-set. Tientallen scholen over de hele wereld hebben meegewerkt aan de ontwikkeling tot een compleet onderwijsconcept robotica.

Feestje!

Natuurlijk is het voor kinderen altijd feest bij Bouwgabbers, maar ook jouw feestje kun je bij ons vieren. We gaan er alles aan doen jouw feestje te gek te maken, compleet met een cadeau.
Ben jij een echte LEGO-fan, maar wil je meer dan bouwen? Dan ben je bij ons goed! 

Vakantie

In de schoolvakanties hebben we vaak een aangepast vakantie programma. Bekijk het programma of schrijf je direct in via onderstaande knop.

Dit kun je ook doen 

LEGO feestje

Geef je LEGO® feestje bij Bouwgabbers en kom samen met je vriendjes- en vriendinnetjes een robot bouwen en programmeren. Misschien sluiten jullie wel af met de enige echte robotbattle!

WOrkshops

Elke maandagmiddag kun je de coolste workshops volgen bij Bouwgabbers. Samen met andere kinderen leer je programmeren met LEGO. Instromen kan elke week.

Voor teams

Bouwgabbers helpt organisaties (profit- en non-profit), gemeenten, scholen en bedrijven oplossingen te vinden voor (ingewikkelde) vraagstukken. We gebruiken hiervoor de LEGO® SERIOUS PLAY® methode.